fredag 31 augusti 2012

Blå Dörr

Tant Johannas fin fina lägenhet ligger ute för försäljning och självklart är det fantastiska Alvhem Mäkleri som förmedlar. Jag är ju på rikigt kär i den blåa dörren och om jag vore henne skulle jag ta med mig den vart jag än flyttade...

 
 






 
 
 
Se hela lägenheten på Alvhem

torsdag 30 augusti 2012

Sovmorgon

Idag fick jag sova ut ordentligt och det är alltid lika skönt att vakna av att solen skiner in genom sovrumsfönstret. Nu blir det jobb och jag hoppas att alla får en fin dag.




Foto: Jasmina Bylund

söndag 26 augusti 2012

Sunday Mode

Söndag idag och har gjort absolut ingenting, tänk vad skönt det kan vara. Seciellt när man vet att man ska jobba sju låånga dagar i streck så känns det helt ok. Snart ska jag dock börja förbereda middagen då veckan kommer avslutas med middag och bio med vårt favoritpar.










Foto: Jasmina Bylund





fredag 24 augusti 2012

Fredag...


Underbara fredag, trots att det blir jobb i morgon så är det något speciellt med fredagar. Här ser ni lite bilder på mitt vardagsrum och på den nya soffan som ääääntligen har kommit :)

















Foto: Jasmina Bylund


onsdag 22 augusti 2012

Lite kär

i Ikeas nya lampor Hektar, visst är dom fina? Finns det något här i världen man inte kan få nog av så är det väll ändå lampor.







tisdag 14 augusti 2012

Redo för höst


Ledsen att det varit så tyst här på senaste men har spenderat senaste veckan i Spanien utan någon som helst tillgång till internet, hur skönt som helst! Men nu är jag tillbaka med ny energi, lite brunare, lite gladare och enormt peppad på allt den här hösten har att erbjuda. En mycket spännande period i mitt liv kommer ta fart och jag lovar att det kommer satsas mycket på bloggen. Tack alla ni som läser!

Trots att det ändå känns lite tråkigt att komma hem från en fantastisk vecka med goda vänner så är det ju alltid helt underbart att vakna upp i sin egna säng i sitt eget sovrum, och på tal om sovrum så har ni en liten smakbit av mitt här.












måndag 6 augusti 2012

Tidig morgon

Blev en tidig morgon idag och känner att det är lite svårt att hålla ögonen öppna. Men det är helt ok att ha lite grus i ögonen en dag som denna för då blir det llättare att somna på planet ikväll. Åker nämligen en vecka till Spanien ikväll med min käresta och några goda vänner. Ska bli riktigt skönt med stekande hetta och soliga dagar.

Bilder i gråskala som matchar vädret här hemma väldigt bra måste jag säga.










söndag 5 augusti 2012

Vigårda

Här om dagen skrev jag om fiiina BAR och här kommer ännu ett stilsäkert ställe om man har vägarna förbi Stockholm. Lite "finare" snabbmat och till väldigt bra priser. Underbart koncept, god mat och billigt vin. kan det bli bättre ?







fredag 3 augusti 2012

Fina

Superfina rostfria burkar från IKEA.





Bilder från Livet Hemma

BAR

Här om dagen var jag men min käresta och åt på BAR, kan stark rekommendera och för att inte tala om hur fint det är, måste helt klart vara ett av det stilsäkraste restauranger i stan just nu.